Minecraft: WorldWar 3 – Zweden: INVITES & TOUR

20Minecraft: WorldWar 3 – Zweden: INVITES & TOUR – MC Naam – Skype naam – Liken Abonneren: http://bit.ly/1khsIVv Volg ons op Twitter: …

source

20 Responses

 1. MC naam Joery26okt 
  Skype joeryjong
  Leeftijd 13
  Ik heb Joery ik wil graag een invite winnen omdat ik al in WW2 heb gezeten, maar die ging stoppen. Ik kan aardig goed bouwen en als het bouwen niet bevalt kan ik altijd nog minen of wat anders.    Luc is noob

 2. mc naam:smoel189
  skype:sebastiaan vermeulen
  leeftijd:11
  luc is noob
  ik ben gemotiveerd want als je mij zou uitkiezen zou ik het een eer vinden om samen met jullie te strijden te bouwen en nog veel meer

 3. "Luuk is noob"

  Heej Patrick!

  Allereerst was het natuurlijk een super leuk filmpje! Ik heb dus ook een Like gedaan en ben natuurlijk al lang geabonneerd! Het is echt mijn droom om op World War te komen, en daarom reageer ik natuurlijk. Laat ik dan wat meer over mezelf vertellen:
  Ik ben Nienke en ik ben 13 jaar, skype: nienke.hulzebos (met een profiel foto van een klein meisje en een gorilla XD) mc naam: XDreamXGirlX, en een grote worldwar fan! En nu mijn motivatie: Ik vind dat er op worldwar wel wat meer meisjes mogen, want meestal zitten er alleen maar jongens op servers. En ik kan goed bouwen, spontaan en natuurlijk aardig! Ik kan alleen niet zo vaak skypen (privé redenen) Ik kan meedoen met opnames. Tja dat was denk ik alles wel, als je meer over mij wilt weten, reageer dan op dit berichtje, of stuur me een Skype berichtje.
  Alvast sorry als het berichtje beetje lang is.

  Mvg, Nienke
  

 4. OrigamicBlue says:

  "Luc is noob"

  Hallo Patrick je bent een vete baas hopelijk zie in jouw bij de DYTG een keer alvast heel veel plezier in World War 3

  Leeftijd: 14 jaar
  MC: xSlamm11
  Skype: stijnpinto123
  #LucIsNoob

 5. Mc nam is BramCraft123 skype is bram greuters

 6. Mc naam is BramCraft123 skype naam is bram.greuters 14 jaar luc is noob

 7. Koen Snelten says:

  Geheime code: Luc is noob

  Hallo Patrick
  Ik heet koen en ben 12 en over een week 13.
  Mijn motivatie is i ❤️ minecraft en ik zou graag op een leuke survival server willen.
  Mijn Skype naam is: gamemeloentje
  Mijn mincraft naam is ook : gamemeloentje
  Maar mijn Twitter is: koen snelten
  En ik kan redelijk bouwen
  En redelijke head set
  Goede computer
  En als ik er op mag zou ik graag boer willen zijn.
  Als dat niet kan vin ik het ook helemaal niet erg
  Ik doe niet aan youtube

  Groetjes koen
  

 8. Luc is noob
  MC naam: Schermsmurf
  Skype naam: Schermsmurf
  Leeftijd: 14
  Motivatie: Ik wil graag in zweden omdat ik van gehaktballetjes houd en van de ikea, Nee grapje 😛 Ik wil graag in zweden om een 2de kans te maken op Frankrijk, wat ik toen helemaal heb verpest 🙁 Sorry daarvoor nog… Dus ik zou er graag bij willen :D

 9. ''Luc is noob''

  Mc: MR_Bassy
  Skype: MR_Bassy
  Leeftijd: 13
  Naam: Bas
  Motivatie: ik wil graag joinen omdat Zweden gewoon swag heeft en ik heel graag wil joinen ik wil strijden voor Zweden Minen voor Zweden Bouwen voor Zweden alles. :D

 10. JimKlijn says:

  Hey zou ik misschien een invite mogen?
  —————————————————
  [Info]
  Hoi ik ben Jim ik ben 11 jaar maar ik heb een zwaardere stem en gedraag me ouder
  ——————————————————–
  [Microfoon]
  Naja ik heb een studio microfoon met een windkapje weet niet welk merk srry maar hij redelijk goed
  —————————————————-
  [Motivatie]
  Ik heb een redelijke Motivatie alleen weet niet echt wat ik moet zeggen het lijkt me gwn focking vet om in Project Matrix 3 te komen DE ECHTE! ik denk dat heel veel mensen dit wel willen en ik ben een ook een fan van ties dus het lijkt me daarom ook focking AWESOME!
  ——————————————————
  [Verdere Info]
  Mijn minecraft naam is : Partyjim 
  mijn skype is JimboGames
  ik hoop gwn dat ik win ^^
  ————————————————–

 11. kati takacs says:

  Mag ik een invité luuk is noob

 12. yessi11 Skype yassinemab02 luc is noob
  en ik ben 12 jaar

 13. Hey Patrick

  Ik vind het leuk dat je WW3 invite's weg geeft
  Ik wachter al lang op iets leuks maar nu er nog in komen!

  Dus dan zeggen we eerst. "Luc is Noob" en dan is dat klaar

  Is zou graag in WW3 Willen want ik bouw best vaak op soort van kingdom servers (gister nog spawn gemaakt) dus je ziet het ik kan goed bouwen maarja eerst de invite krijgen!

  Minecraft naam : MR_Willem
  Skype naam : Willemhartman2.0@outlook.com
  Jaar : Ik ben 11 jaar en op 13 december jarig (yea yea)

  Owja heb ook bijna studio microfoon (alweer yea yea)

  Dat was het dan
  -Willem Hartman

 14. bram querido says:

  Hoi ik ben bram ik ben 13 jaar oud en heb geen kut stem . 🙂 bad ik heb een hele goede mic eentje van 145 euro een headset me mc naam is bramq en me Skype is Sara. Querido3 en luke of lucke of hoe dan ook is noob .. En Wrm ik op de server wil is omdat ik op meerdere servers bouwer ben geweest en ik graag ook op jullie server wil gaan bouwen ik hoop dat het mag en Miss tot de Zweden ….. :D

 15. Rico de Jong says:

  Mc naam : Ricodj1309
  Skype : ricodj01 of Rico De Jong
  Als je leeftijd ook moet over ongeveer 2 weken wordt ik 13

 16. mc naam maxxietaxxie1502 skype maxxietaxxie1502
  mij lijkt het leuk omdat ik weet er al veel van en wou al heel lang zoon server vinden
  het lijkt me ook facking vet om op te spelen en ben heel actief

  #luc is noob

 17. Hoi Patrick,
  Ik ben Tom van Drimmelen ben ik 12 jaar en ik wil heel graag op worldwar.
  Skype naam: Tom van Drimmelen.
  Mc naam: TomieboyNL.
  Ik kan heel goed bouwen en pvpen.
  Gr Tom van Drimmelen. Luuk is noob

 18. SuperKingsNL says:

  Mc naam:KingBigFoot25 Skype naam:Emiel.breuker ik ben 12 jaar en ik wil er heel graag in want ik ben veel online en heb een goede inzet en Luc is NOOB ps. ik wil er echt heel graag in 🙂
  

 19. Bouwen jullie op creative? Of is t echt alleen op survival?

Leave a Reply

© 2014 Pakalert Press. All rights reserved.