The Arrivals pt. 4 (Asas-Asas Dajjal Al Masih)

12

source

12 Responses

  1. alphamain says:

    Salam saudara-saudari semua, sila beri rating kepada siri ini supaya ia berada di atas.Usaha saudara-saudari itu mungkin dapat menyebarkan tipu-helah Syaitan dan pengikutnya kepada orang ramai. Terimakasih.

    BTW, please watch the english version if you find that is more convenient.

  2. NAsib aku jumpa yang ada translate nie.. aku memang minat benda2 nie.. tapi ramai orang melayu islam tak nampak..Pada asalnya dinukilkan dari hadis.. tapi bila dikaji dengan keadaan dunia sekarang.benarlah yang dikata oleh Rasulluah.. bersedia menjadi tentera Al-Mahdi.. Kedatanganya semakin hampir… teruskan bro…

  3. alphamain says:

    Terimakasih Saudara…tolong sampaikan walau sepotong ayat…

  4. alphamain says:

    Salam to all, for Malay translation on The Arrivals episodes 25 to 36…please visit check out sukkee3x

  5. smartgptx says:

    salam tq sbb upload video nie aku mmg minat benda nie. cuma kalau bole bro uploadkan ke sharing site senang nak download
    rapidshare atau savefile sbb kat youtube ada yg stgh audio tak approve

  6. wanshah07 says:

    thanks bro..cuma nak tanya part 5 translate tkde ker?

  7. alphamain says:

    Part 4ii tu kira part 5 la…Salam

  8. wanshah07 says:

    thanks bro..video ni camni mmg susah nak cr..thanks skali lg..

  9. go to freedom fighter website la bro. Open dikanan sana tu yang dekat logo warna hitam tu. Salam…

  10. anyone know what's the background music called ? the one from start to 3:09. thanks

  11. MediaDm says:

    salam…
    tpi mcm ne nak knal al mahdi??

  12. awangku12 says:

    ini part 4. ker..mcm lain jer..aritu aku tgok part 4 lain jer..

Leave a Reply

© 2008 Pakalert Press. All rights reserved.