İlluminati Hakkında Bilinmeyen 10 Bilgi





Gizli örgüt illuminati hakkında bilinmeyen ten bilgi ve bu örgütün kullandığı subliminal mesajlar ve twenty five.kare tekniği. iyi seyirler.

ten – illuminati nin 1776 yılında Adam Weishaupt ve four arkadaşı tarafından Almanya’da kurulduğu iddia edilir. 1785’te hükümet tarafından tüm dökümanları yayınlanmış ve o tarihten sonra bu topluluk sürekli gizli kalmıştır.

9 – Örgütte üçgenin iç açıları kadar yani a hundred and eighty tane yönetici olduğu söyleniyor. Ayrıca illuminati kelimesi aydınlanmış, bilirkişi anlamına geliyormuş.

eight – İnternette sürekli üçgen ve tek göz işaretinin dolanmasının ise tamamen planlı bir şey olduğu söyleniyor. Çünkü bir gerçek en iyi göz önünde saklanabilir.

7 – Subliminal mesajlar, backmasking ve twenty five.kare tekniği bu örgütün kullandığı silahlardır. Bu teknikleri kullanarak insanların bilinçaltını kendi istedikleri şeylere yöneltiyorlar..

six – İlluminatinin amacı, bütün dinleri yıkmak ve tek bir dünya ülkesi kurmaktır. Yani savaşa savaş ile son vererek bilim taraflı bir toplum oluşturmaktır.

five – Başka bir teoriye göre ise, illuminati kıyamete yakın bir zamanda gelip insanları kötü yola itip savaş çıkaracak olan deccal’e hizmet ediyor.

four – Dünyayı yöneten bir aile olduğu söylenen Rockefeller ailesinden David Rockefeller’in illuminati örgütünde üst düzey bir üye olduğu söyleniyor.

3 – Dünyadaki ekonomik krizler, terör saldırıları(örnek: ikiz kule saldırısı), savaşlar’ın illuminati örgütünün isteği doğrultusunda ortaya çıktığı yönünde düşünceler var.

two – 1995 yılında piyasaya sürülen illuminati kartları denilen oyun kartları dünya tarihinde gerçekleşmiş birçok olayı barındırmaktadır. Kartlar arasında 3.dünya savaşı, sahte bir uzaylı istilası gibi çeşitli inanılmaz olaylar var.

one – İlluminatinin tersten yazılışı “itanimulli” sözcüğünü Google’da arattığımızda karşımıza “Amerikan Ulusal Güvenlik Ajansı”nın sitesi çıkıyor. Ne alaka ?

Müzik:

“Satiate – only percussion” Kevin MacLeod (incompetech.com)

Accredited beneath Resourceful Commons: By Attribution 3.

http://creativecommons.org/licenses/by/3./



source

Add To The Conversation Using Facebook Comments

Comments (42)
Add Comment