The Arrivals pt. 51 (Penutup) – Malay Sub

20

source

20 Responses

  1. mousangking says:

    @iediey – kamu sombong.. umat islam adalah sebaik2 umat, tingkah laku kamu yang beri gelaran ce**** dan pendusta pd orang2 yg berniat ikhlas adalah memalukan.

  2. Terima kasih pd noreeaga & achernahr, juga abdullah hashim. Dan freedomfighters yg upload versi bahasa malaysia ini. Semoga kalian mendapat ganjaran disisiNya. Bagi yg beragama Islam, moga siri2 ini akan membuka minda kita semua. Dan bagi yg bukan beragama Islam, moga mendapat hidayah & petunjuk dariNya disbbkan siri2 ini…Salam..

  3. Sila sebarkan siri the arrivals ini pd semua rakan taulan, sahabat handai, keluarga & siapa sj yg anda kenal. Anda akan diganjari pahala oleh Yg Maha Esa dgn usaha anda ini. Masih ramai lagi yg x tau apa2 ttg illuminati/freemason & tanda2 ketibaan Dajjal (antichrist) ini, sedangkan ketibaannya dah x lama dah. Allah/God bless u all…

  4. alhamdulillah..dah selesai menonton ke semua episode..alhamdulillah..

  5. best…….upload lg video yg membuka minda mcm ni smoga tuhan mrahmati kau

  6. Alhamdulillah.. Ramai bangsa Melayu ku di sini..

  7. Ana Postudor says:

    FINISHED IT. FINALLY. 510 mins. THANK YOU GOD.

  8. aslamualaikum ,,, samopurasun saya ADALAH IMAM MAHDI WALLOHI MY PHONE NUMBER +6285720988377 call me if u unbelieveble me

  9. sory untuk semuanya .. saya belum menjadi imam mahdi … tetapi saya adalah calon IMAM MAHDI .. saya Adalah utusan langsung DARI ALLOH subhanahu wata'ala … wallohi warosulihi .. saya tinggal di cimahi jawa barat indonesia jampung cimekar cikendal rt 02 rw 29 no 33 saya the next president of republic indonesia yg ke tujuh

  10. parsey says:

    Thank you so much to Noreaga & Achernahr and the translator for sharing this message and open our eyes, mind, heart and soul… Alhamdulillah. May Allah (s.w.t) is always with us to guide us to the right way. InsyaAllah… 🙂

  11. Funkmasta75 says:

    God bless the people involved in making this film… thankyou

  12. Danshiseit0o says:

    Islam tak akan bangkit selagi solat subuh tidak seperti Solat Jumaat.
    Marilah buat perubahan ketara dalam diri kita, marilah subuh berjemaah, kerana subuh adalah yang awal dalam solat, & jika yang terawal pun tidak kita berjemaah (Bermuafakat), bagaimanakah untuk kita melawan musuh-musuh ALLAH? ku memohon kepada diriku sendiri & orang lain, ayuh kita bangkit…Bangkit dari tidur yang panjang…..BANGUNLAH WAHAI UMMAH!

  13. nenosahaja says:

    tengok sume dan tahu tapi malang x ikut

  14. yim5253 says:

    ko ni demam panas nih

  15. mmg kamu hamba terhina. hina sehina2 nya, imam mahdi sendri tak dapat mngakui die adalah imam mahdi. sebelum buat kytaan baik kau g mandi air longkang supaya iman dan sifat kau jadi lebih baik.. imam mahdi di lantik dan di pilih di madinah… semoga ALLAH buke pntu hati kau..

  16. Asz Stifler says:

    Imam Mahadi tak tahu dia Imam Mahadi, dia akan lari dari di bait kan, Dan akhirnya dibiatkan di Madinah dan kmudian Mekah

  17. sam32525 says:

    Alhamdulillah…dokumentari ini sgt2 membuka mata yg slama ni tertutup..mudah2an Allah s.w.t melindungi kita semua..amin.

  18. THE ARRIVAL = awesome… thanks for the vid….

  19. mysty says:

    oRANG INDON MEMANG BERANGAN KUAT …. AJARAN SESAT BERLAMBAK …. JIJIK INDON …

Leave a Reply

© 2010 Pakalert Press. All rights reserved.