Illuminati 2013 – A Sátán Zsinagógája

47Az Illuminati Új Világrendje egyre sebesebben és rendületlenül épül és ezt ma már nem is titkolják.
Félelemre azonban semmi ok, hiszen ez Sátán utolsó, kétségbeesett próbálkozása, hogy Isten helyébe lépjen.
“Ezért vigadjatok egek, és akik bennük lakoztok: jaj a földnek és a tengernek, mert leszállt hozzátok az ördög nagy haraggal, mivel tudja, hogy kevés ideje van”. – Jelenések twelve:twelve
A háború kimenetele több mint 2000 éve eldőlt, a ma csatái az egyes emberek lelkéért folynak.
További információkért látogass el az http://idokjelei.hu/ oldalra.

Eredeti videó: Truth Shock Television set csatornája http://www.youtube.com/watch?v=4TWKTgyOkns

Many thanks to Truth Shock Television set for the add. See the initial video clip devoid of subtitles here: http://www.youtube.com/watch?v=4TWKTgyOkns

For a lot more content on the topic take a look at: http://endtimeinfo.com/

At an alarming velocity the Illuminati are environment up their NEW Globe Order, which they never even conceal any a lot more, with blatant blasphemy and escalated brainwashing of the masses essentially welcoming the Antichrist. Christians, never reduce hope, for those who endure God said He will give us the CROWN OF Life! All others, be sure to, give yourself to Jesus Christ now, he is the only just one that can preserve us from this swiftly approaching destruction. WARNING – video clip consists of some potent language. God Bless.

source

47 Responses

 1. gyűlölöm a sátáni..mert elhiszik hogy él, Isten meg nem

 2. A "vicc" az egészben az hogy Ti mindenről csak felületesen tajekozottok és ezért nem értitek mi van a Biblia nem hülyeség tudjátok a Satannak az a dolga hogy mindenkit magával vigyen , Ő egy olyan lény aki "okosabb" az embernél azért okosabb mert le tud mindenkit annyira butitani hogy egy majom okosabb legyen nálatok a lényeg az lenne hogy tartsd be a 10 parancsolatot hisz gondolj csak bele ha nem lenne hazugság vagy paráznaság akkor MINDENKINEK lenne egy párja aki szereti nem lenne megcsalas és így le lehet vezetni a tíz parancsolatot

 3. az illuminati nem a satan zsinagogaja b+!!!

 4. Tamás Orosz says:

  4:22 az is Kanye Westtől egy zene csak azt nem tudom hogy mi a címe…

 5. guy Gameplay says:

  nem vagyok sátánista és nem is szeretnék

 6. Amit sokan még magyarúl is úgy hívnak, hogy az "Iluminati" az magyarul a "Szabad Kőmüvesek."

 7. Válás Pénz Háború Volt Van Lesz

 8. Nem arról van szó,hogy hogyan lehet ezek ellen védekezni….itt azokról beszélünk akiket elvakítanak az úgynevezett sztárok "ragyogása"mint ahogy azt a videóban is látni és nem látják a fényességüktől persze ez is csak idézőjelben,hogy mi zajlik a háttérben…..a tömegek elvesztik azt a sajátos gondolkodást ami emberré és ezzel egyedivé tesz minket, mivel valamelyik sátánista hírességre akarnak hasonlítani…..Leszögezem az emberek 98%-ról beszélünk és mivel már csak a külső,látható dolgok számítanak….A szem a lélek tükre ahogy a mondás tartja….de ettől a ragyogástól már tovább nem láthatnak ezáltal emberi értékeink értelmét vesztik természetes,hogy elő léphet az árnyékból az az erő vagy hatalom ami éppen ezt próbálta elérni az évezredek során,hogy emberi lényünk elvesszen,kiszolgáltatva ezzel a sötétségnek magukat!!!!!

 9. Apocalipsis says:

  A Jónás jele. A Biblia szerint, a Messiás visszatér, hogy elpusztítsa a Babylon nagyon hamar. Tudjuk, hogy az év szerint a szer a próféták, bár nem ismert, a napot, sem az órát. Hogy felkészüljünk, a mi Atyánk, a Legfelsőbb Teremtő, kinyilatkoztatta nekünk a Jónás jele. Ez a jele a Jónás által bejelentett Yahshua HaMasiach Máté 00:39; Máté16: 4; Lukács 9:41 és Lukács 11:29; erre hitetlen és házasságtörő nemzedék, ahol ugyanaz, aki átszúrta a Messiás szerint Jelenések 1:7. 1968-ban eltűnt a Földközi-tenger izraeli tengeralattjáró INS Dakar (Dakar azt jelenti, "beteg", így mondja a Jónás könyve, a nagy hal, vagy bálna hányt Jonah a strandon). 1969-ben jött a Dakar tengeralattjáró bója SOS Khan Yunis, ami azt jelenti, Jónás próféta. 2008-ban, azt találtuk, a test nem romlott Kurdisztánban, korábban Ninive, ahol Jónás ment prédikálni. Mellkas visel arany lemez alakja a tengeralattjáró és a gyomor egy arany lemez, az alakja egy madár, mert Yona héberül azt jelenti: "galamb". A Jónás könyve, tudjuk, hogy a próféta megkérdezte az Urat, és nem látni a korrupció halál, és mi is olvassuk, hogy "öntött zárak" a fején, nyílások; és látta a bázisok a hegyek a tetőablakok a tengeralattjáró. Meg tudja nézni mi a test Jónás, keresek "Iran Mummy" a You Tube. Az Úr visszatér hamarosan.

  THE SIGN OF JONAH.
  According to the Bible, the Messiah returns to destroy Babylon very soon. We know the year according to the times of the prophets, although it is not known the day nor the hour. To prepare ourselves, our Father, the Supreme Creator, has revealed to us the Sign of Jonah.
  This is the Sign of Jonah prophetized by Yahshua Hamashiach in Matthew 12:39; Matthew 16:4; Luke 9:41 and Luke 11:29; for this faithless and adulterous generation, which is the same who killed the Messiah according to Revelation 1:7.
  In 1968, the Israeli submarine INS Dakar suddenly disappeared in the Mediterranean Sea. "Dakar" means "to vomit" in Hebrew. This is why the Book of Jonah explains that the "big fish" or "whale" vomited Jonah on the beach.
  In 1969, the Dakar submarine S.O.S buoy was found by a fisherman in the coast of "Khan Yunis", which means "Prophet Jonah". In 2008, it has been found an incorrupt corpse in Kurdistan (the place of the biblical Nineveh), where Jonah went to preach. He carries a golden slab in the chest, with the figure of the submarine; and there is another plate of gold on the stomach, with the figure of a bird, because "Yona" in Hebrew means "dove".
  By the Book of Jonah, we know that the prophet asked the Lord not see corruption in death. There, we can read too that they "cast locks" on his head (because the hatches of the submarine); and also that he could watch the bases of the mountains (through the skylights of the submarine).
  You can check the body of Jonah, seeking "Iran Mummy" on You Tube. The Lord of lords comes back soon.

 10. Hor Zol says:

  És miért vannak ki hagyva a bafometisták?

 11. Vannak itt hülye kommentek ,valaki ha szeme elé rakják sem látja az igazságot és beveszi a hülye főáramú tudomány elcsépelt szkeptikus materialista faszságait.

 12. https://www.youtube.com/watch?v=0Ec6xT9ixGE Ez a zene kb ilyesmiről szól, nem adja el magát a viágnak (azaz helyesbítek illuminátinak) és nem veszíti el a lelkét.

 13. voltak és lehet vannak is illuminátusok de nem írányítják a földet

 14. A médiával megformálják a közvéleményt. Az lesz az általános és elfogadott tény amit ott látsz. Aki mást mondd, hülyének minősítik. Pszichológia. Belénk tudnak kondicionálni a híreken, szórakoztatáson (tv,rádió,film,sorozat,zene,videojáték,pornó) keresztül viselkedésmintákat. Számos érzelmi reakciót az agynak a tudatalatti részébe programoznak, bizonyos hangokkal vagy effektekkel, amit a tudatos elme nem vesz észre. Így lehet kelteni az emberekben felháborodást, haragot egy bizonyos témával kapcsolatban. Szimbólumokat is így juttatnak be az agyba.

  Beléd tudnak programozni egy erkölcsös vagy egy erkölcstelen értékrendet aki szerint a drog és az alkohol klassz és buli. Az emberek már nem is néznek egymás szemébe az utcán. Hol marad a kezdeményezés, a bátorság, a kedvesség, az őszinteség, a törődés? Az emberek akik nem ilyenek, nem csak a neveltetésük miatt nem ilyenek. Hanem az illumináti szórakoztatóiparán keresztül történő agymosásnak/agykontrollnak és elmeprogramozásnak az áldozatai és úgy hogy nem is veszik észre.

 15. # rajongó says:

  Én is sajnos ezt látom, amit a filmben elmondtak. Nekem átjött.

 16. A szimbólumok számok gyakran forditottan jelennek meg….. Olvasd a Bibliát!

 17. Az a baj, hogy az ember alapvetően hataloméhes, és emiatt sunyi és gonosz. Innentől kezdve és néhány esettől eltekintve, nincs semmilyen összefonódás, csak nagyon kis méretekben megy általában az érdekegyeztetés. Manapság általában a politikusokra igen jellemző mohósággal, hágnak át emberek illetve emberek csoportjai bizonyos törvényes illetve etikai szabályokat a hatalom, így a pénz (sok pénz) megszerzése érdekében. "Te figyu, adj már nekem is valami pályázatot, csurgatok vissza belőle bőven… ;)" Kb így. Persze létezhetnek kialakult körök, de hogy néptömegek ilyetén módon fognának össze mások ellen… csak a fejetekben.
  De jó agyalást, mindenki azzal köti le az agyi kapacitásait, amivel csak akarja… 😉
  Szorgos népünk győzni fog! 😉
  ▲†$▲

 18. Min Swag Lea says:

  Mi az hogy az egész popkultúra ilyen??? xD  Ezek normálisak…??? De most komolyan…  😀
  Most attól hogy ilyeneket énekelnek meg a klipbe benne van egy kib@szott háromszög……Tudjátok mit akkor ennyi erővel már azt lehetne mondani hogy mindenki "Sátánista" meg a "Sátán csicskása" xD ennyi gyökeret 😀

 19. Szerintem ne szívjatok többet….

 20. presley says:

  no akkor hogy tiszta legyen, Én, az Úr vagyok, a Te Istened! Ne legyenek néked idegen isteneid én előttem!  VILÁGOSAK A SZAVAK.AKINEK VAN FÜLE HALJA AKINEK VAN SZEME LÁTJA. aki mást gondol bele az kitörli magát az ÉLET KÖNYVÉBŐL!

 21. presley says:

  EMBER FIA NEM JÉZUS, IGAZ MIND KETTEN ITT VOLTAK A FÖLDÖN A KÉT FIÚ,2000 ÉVE ÉS MOST.

 22. Cseh Márk says:

  Mi a zenének a címe? Az introba! Kerek segítséget benne! Előre is köszönöm!

 23. Csaba Tenke says:

  Én ezen sírok….egész addig elbirtam fogadni amig nem fordította meg a Heineken logóját…komolyan mindenbe belemagyarázni ezt…. Ez akkora faszság . mint a kereszténység. Biztosan létezik az Illuminátus szervezet , de nemhiszem , hogy vallási alapon létezne…sokkal inkább anyagi hite van , ha van 😀

 24. Tamás Varga says:

  The world biggest joke.Azok az emberek akik ezekben a jelekben,számokban vélik felfedezni a sátán jelenlétét mind mentálisan retardáltak.Íme a valóság: A gonosz bennünk él.Mi magunk gyilkolunk,pusztítunk,rombolunk.Azok teszik ezeket akik birka mód bégetve mennek valami után,amitől persze félnek.Ti vagytok a sátán maga,ti ostoba emberek!Egy elcseszett tv reklám,vagy három szám jelkép,ti látjátok felsőbb irányítású erőnek.Ébredjetek fel.Kezdjetek élni

 25. Éva Szűcs says:

  Sajnos a tudatmódosítás egyik formája amit itt láthattunk a videóban, és ez bizony az illuminátusokhoz és a sátánistákhoz köthető direkt manipuláció! Észre sem lehet venni, csak ha fel van készülve az ember. Én speciel, nem szeretném ha a fiam az ördög jelét mutogatva mászkálna, mert a rajzfilmekből is ömlik az ilyen. Szerencsére felnőtt, okos és nem befolyásolható fiatalember lett, de sokan nem készítik fel a gyerekeiket. A popzene pont a kamasz korosztályt célozza meg, akik nagyon befolyásolhatóak! Veszélyes dolog ez, az ember az egyetlen a Földön akinek a lelkét uralni lehet, és ezt nem szabad hagyni, bármilyen hatalom, pénz ígéretével is kecsegtet. Ideig-óráig tartó dolog, aztán nagyon nagy árat kell érte fizetni.

 26. Nagy Ákos says:

  Az Illuminátusok nem sátánisták….

 27. Csaba Ásós says:

  Ez az egész Illuminátus egy f@szság(ennézést a kifejezésért)
  Még hogy az embereket akarják irányítani….
  Volt már pár ember a történelem során akik megpróbálkoztak vele , de nem jutottak sikerre…
  Nekik se fog menni, Hál Istennek

 28. Klára Nemes says:

  Szent Mihály arkangyal védelmezz minket a küzdelemben a sátán gonosz kisértései ellen, légy oltalmunk . Esedezve kérünk. Parancsoljon neki az Isten.Te pedig a mennyei seregek vezére a sátánt és a többi gonosz szelemet Isten erejével taszítsd vissza a kárhozat helyére amen.                                                                                                    

 29. David Goor says:

  Nem mondom, hogy létezik-e ez a szervezet, azt sem, hogy nem, mert nem tudom. Egyben biztos vagyok bármi elolvasása nélkül: ha megnézem Lady Gaga-nak az Alejandro című klippjét, akkor a teljesen egyértelmű érzésem az, hogy az aberráltságon régen túlmutat és sátáni , sötét, emberellenes dolgokat tükröz vissza.

 30. Stand By Me says:

  Hope they all wake up!!!! and take back their life and opt out of evil for their own sakes no one else's

 31. Emberek ÉBRESZTŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem azt kell irni, hogy mit hallottál ettől-attól, hanem te magad járj utána. Igen létező világ az Illuminát és az Uj Világrend. Szerintem ez a film is egy sátánista film, vagy csak igy akar a fiatalokhoz szólni. Nem tudtam végig nézni.

 32. Szegény kis Koreai Leány Popcsapatot hogy sikerült belekeverni ebbe az elmebeteg videóba…??? Jajjistenem! Aki ezt komolyan veszi sürgősen kezeltesse magát!

 33. Ez egy baromökörség. 

 34. Mi az intro zene címe? XD 🙂 A választ köszönöm!

 35. MrTheelda says:

  Nahát a legfontosabbat elfelejtettem belinkelni: Az uj világrend alapdogmái kőbe vésve! Olvasd fel az első pontját hangosan hogy halld magad. Ezután kérdezd meg magadtól : " Miért van gyilkos gyogyszeripar, élelmiszeripar , halálos virus meg háború?" ezután olvasd el az első pontot mégegyszer.

  http://en.m.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

 36. MrTheelda says:

  Sziasztok 🙂 Ez a video egy tömör közlemény arról amit eredményezett az MJ12 világunkban. Illetve igen ezeken az iparágakon keresztül lehet a legegyszerübben és leghatásosabban csatornát nyitni az emberek felé (filmipar , zeneipar, divatkultúra, –>viselkedéskultúra befolyásolása). Belénk van nevelve hogy a vállainkon vitatkozo kisangyal és kisördög közül kit válasszunk. a terv nemsokára beteljesedhet: A hatalom és pénz már a kezükben van de még nem nyerték meg a kritikus tömegeket. Mert szükséges hogy mindenki hivő legyen az ő világukban. Kérdezte egy olvasó itt hogy és "ha titkos társaság akkor miért fedik fel magukat?" Hát nem teszik… Az ilyen társaságokban a tudás a titok nem pedig a társaság létezése. Ők pont azt akarják hogy te azt hidd hogy ők nem komolyak nem igaziak igy a szándékaik sem. Látod? 🙂 ezért nem tudsz roluk semmit. És ezért van két tábor ( aki tud és aki nem). Mi akik igen, azert mert kutatunk az igazság után. Sok informació all a rendelkezesre az interneten(sok ezek közül már összeszedett, de ne fogadd el, kutass) es könyvtarakban, archivumokban. Miért? Azért mert mindig is voltak belefáradt tagjaik akik kiszivárogtatták az információkat. És azért amiert a modern kulturánkban vannak akik bináris utakon hozzá férhetnek olyan dolgokhoz amihez a többség nem tud. de sebaj … ezért vagyunk. Hóden (indokoltan irtam igy) is ezért menekült oroszországba. Fontosabb volt tudatnia velünk az információt mint a saját hazája. Holott hazafi. Figyeljetek az ételre amit esztek, ne nézzetek sok tvt, ápoljatok egészséges emberi értékrendet. Ég veletek mert "mi vagyunk a légió, sosem bocsájtunk sosem felejtünk, számitsatok ránk!"

 37. Hologen says:

  Én inkább kilőnném azt a szemet a jelben

 38. NAGYON SOK ilyen énekes avagy színész hisz ebben!!!!!

 39. anon says:

  Egy valamit még mindig nem értek: 
  1. Az embereknek vagy szükségük van valamire amire ráfoghatják a sikertelenségüket, vagy jó dolog félni a meséktől.
  2. Attól hogy itt fotelforradalmár módjára eszmecserét folytattok nem fog változtatni semmin az ég világon.
  3. Bár ahogy elnézem a társadalmat, meg itt a kommentelőket kinézem azt hogy az embereknek a nagy része képes hinni a mesékben, ha már sikerült a Bibliával átmosni a fejeket, ezen meg sem lepődöm… 🙂

 40. awsm says:

  wyads-től gyüttem.

 41. hallottam olyanról, hogy az első és a második világháborút illuminátusok rendezték előre, olyat is hallottam, hogy az illuminátusok zsidók, olyat is hallottam, hogy hitler is illuminátusvolt, meg sztálin is… ha hitler és sztálin illuminátus lett volna, akkor nem üldözték volna az illuminatit, ha az illuminati zsidó szervezet lenne, akkor nem hagyták volna, hogy zsidókat bántsanak, de mivel nincs hatalmuk, Washingtonban sokan vannak, de ott sincs hatalmuk, és mivel ők nem zsidók…
  az viszont tény, hogy van egy sátánista okkultista luciferista szervezet, amelynek a kezében van a világ, de az a szervezet nem emberi… a bibliában az evangéliumokban meg is nyilvánul ez a szervezet:

   (Forrás: Biblia, Lukács Evangéliuma 4.fejezet 5-8.vers)
  5.
  Majd felvivén őt az ördög egy nagy magas hegyre, megmutatá néki e föld minden országait egy szempillantásban,
  6.
  És monda néki az ördög: Néked adom mindezt a hatalmat és ezeknek dicsőségét; mert nékem adatott, és annak adom, a kinek akarom;
  7.
  Azért ha te engem imádsz, mindez a tied lesz.
  8.
  Felelvén pedig Jézus, monda néki: Távozz tőlem, Sátán; mert meg van írva: Az Urat, a te Istenedet imádd, és csak néki szolgálj.

 42. A popkulturaban tudoatosan jatszanak ra erre a baromsagra. Egy titkos tarsasag ha letezne, titkos akarna maradni, nem a jelkepeiket mutogatni a legnagyobb vilagsztarokkal. Ez egy felkapott iranyzat, a sztarok pedig rajatszanak. Azt hogy vannak bizonyos vilagcegek, akik a markukban tartjak a gazdasagi hatalmat, azt meg mar regota tudjuk. Eljetek az osszeeskuves-elmeleteiteknek egy eleten keresztul, semmi foganatja nem lesz, csak elszall folottetek az elet. Tuzzetek ki celokat, valositsatok meg, tegyetek erte, eljetek, elvezzetek ki ezt a rovid idot, amit itt toltunk, ne ilyen hulyesegekkel foglalkozzatok fiatalon, szornyu ezt latni. Orok karhozat, na persze… 😀 a Pokol egyebkent is erdekesebb hely lenne mint a Mennyorszag, mar ha leteznenek. 🙂

 43. Isten áldja az emberiséget! pusztuljon minden gonosz a Földről! ÚGY LEGYEN!!! 

 44. Ez csak egy nyomorult háromszög
  amiről valaki kitalált hülyeségeket.

Leave a Reply

© 2013 Pakalert Press. All rights reserved.